6 végzetes hiba és 6 sikeres megoldás, ami nagyon fontos rádiószerver bérlés előtt

1. hiba: Egy szerver legyen OLCSÓ! Első és legnagyobb szarvashiba: Megrendelőink majdnem fele már úgy bérel tőlünk szervert, hogy más szolgáltatótól jött át, de CSALÓDOTT. Miért? Mert csak az árat nézte, és a 300-500 forintnyi különbség bár csábító volt, de nagy csalódás lett a vége: A szerveren kívül se segítséget, se minőséget, se hozzáértést nem kapott. Viszont volt helyette szakadás, adáskimaradás és pufferelés. Soha ne csak az árat nézd, hanem nézd meg, mi van mögötte, mit is kapsz a pénzedért.
1. megoldás: Bár nem mi vagyunk a legolcsóbb cég Magyarországon, de hozzánk csatlakozott a legtöbb rádió. Gondolj bele, ha ennyien félre tudták tenni azt a pár száz forint különbséget, akkor talán tényleg van benne, hogy nem csak az ár számít, hisz amit tőlünk kapsz, az több mint csak egy szerver.

2. hiba: A support nem hozzáértő, nem tudod elérni őket, a legtöbb helyen csak dísznek van kint az elérhetőség ami többször offline mint online, ráadásul csak a legegyszerűbb beállításokhoz értenek. Mindig járj utána, mielőtt szervert bérelsz, hogy VALÓBAN képesek-e úgy megcsinálni a szerveredet, ahogy Te szeretnéd, vagy csak egy alap szervert kapsz, és neked kell mindent kézzel beállítani.
2. megoldás: Nálunk a saját fejlesztésű MSCP Pro+ rádióvezérlő adminnak köszönhetően a rádió összes paraméterét azonnal be tudod állítani. Első alkalommal pedig kulcsrakészre beállítjuk a szervert. Ezáltal látod a helyes beállításokat és azonnal használhatod rádiót. Természetesen bármikor segítünk ha valahol elakadsz.

3. hiba: Folyamatosan szakad az adás, állandóan leáll az AutoDJ. Sokszor nem tudod mi történik.
Rosszabb esetben még az is kiderül, hogy a létező legolcsóbb VPS-en fut a szolgáltatásuk.
3. megoldás: Minden szerverünk dedikált sévszélességen van, valamint a rendszer folyamatosan ellenőrzi a rádiók állapotát.
Az adás csak akkor áll le ha Te állítod le.

4. hiba: Komolyabb leállás esetén sem írják jóvá a kiesett időszakot és kedvezményt sem adnak. (Rosszabb esetben el se ismerik a leállást).
4. megoldás: Bármilyen váratlan leállás esetén időtartamjóváírás, de felár ellenében további szervert is rendelhetsz ami a másiktól független. Ez esetben bármilyen üzemzavar esetén az adást folytathatod a tartalék szerveren.

5. hiba: Több műsorvezetős rádió esetén időnként mindenféle rejtélyes dolgok történnek (furcsa leszakadások, stb....)
5. megoldás: A műsorvezetők tevékenységeit név szerint loggolja rendszerünk mert minden műsorvezetőnek külön névre szóló korlátozott hozzáférést tudsz adni. Az adás és admin jelszót pedig a szerver újraindítása NÉLKÜL tudod cserélni. Ezzel biztosított a folyamatos és stabil adás.

6. hiba: Bővíteni szeretnéd extrákkal a rádiódat de ezeket már nem tudják teljesíteni (esetleg nem is értenek hozzá). Ha kihasználatlan a szerver akkor a szolgáltatód nem hajlandó lefelé módosítani.
6. megoldás: Bármikor megoldható az upgrade: több AutoDJ párhuzamos használata, Stream Transcoder (pl. mobilok számára) akár adásprocesszorral, távolról vezérelhető szerveren futó RadioBOSS és SAM Broadcaster, valamint adásrögzítési lehetőség. De bármikor lehet lefelé is módosítani.

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a számokon túl kell látni! Tudjuk jól, hogy sok média hosting cég közül válaszhatsz, de a kínálat minősége igen vegyes. A minőségre az már garancia, hogy ha tőlünk bérelsz, Magyarország legnagyobb média hosting szolgáltatójától bérelsz szervert. Amit még ezeken kívül nyújtunk:
 • Mi nem csak egy mezei hosting vagyunk. Azt is tudjuk, hogyan működnek a rádió- és TV stúdiók.
 • A szervered minősége itt mindig kiváló lesz.
 • Tudjuk, hogy vannak problémák, különösen a kezdő rádióknál. Mi úgy gondoljuk, hogy a problémák azért vannak, hogy megoldjuk!
 • Nálunk minden ügyfél egyedi, tudjuk mik a rádiók valós igényei.
 • Segítünk a rádió fejlődésében. Ezzel akár az országos adókat megszégyenítő minőségi szintre is eljuthat a rádiód!

Ha máshol - bármelyik másik szolgáltatónál - úgy gondolod, hogy jobb ajánlatot találtál, keress fel minket, és mi biztosan még jobbat tudunk Neked ajánlani! Bárhol látsz egy ajánlatot, ami úgy gondolod, hogy jobb a miénknél, küldd el az [email protected] e-mail címre, és mi garantáljuk, hogy jobb ajánlatot kapsz tőlünk! Függetlenül az árkülönbségtől, mi jobbat tudunk Neked ajánlani!